<<< nazaj                  Navtični veleslalom - Soriška planina  16.3.2012                                   Domov...


Navtični veleslalom Sorica 2013

Po prestavitvi termina zaradi slabe napovedi smo tokrat zadeli v polno.
To soboto je bilo vse idealno, zjutraj mraz krepko pod nulo, sončen dan brez oblačka in motečega vetra,  več kot meter suhega trdega snega in prijazni organizatorji iz SK Domel.
Zaradi organizacije državnega prvenstva za cicibane smo imeli start napovedan okrog 12h, do takrat pa se je ozračje tudi že prijetno ogrelo.
Progo smo imeli postavljeno na istem terenu kot prejšnji tekmovalci, le da je bila primerno skrajšana in prilagojena jadralcem.
Ob napovedani uri za prijave se je žal zbralo le peščica najvztrajnejših udeležencev, tako da smo se dogovorili za vsakega udeleženca po dve vožnji, v rezultat pa šteje boljši čas.
Kljub skromni udeležbi je tekma minila v borbenih vožnjah vseh udeleženk in udeležencev.
Po končanem tekmovanju smo pred kočo SK Domela uživali v soncu, kuhančkih in pivu.
Razglasitev najboljših tekmovalcev je pripadla našemu novemu predsedniku Goranu, ki je tudi podelil medalje, puncam pa še...
Ob odsotnosti Fudgeta sem prevzel kuhalnico in rezultati so letos delo 'Stojan kitchen', vendar verjamem, da so bili na koncu zadovoljni vse tekmovalke in tekmovalci.
Najvztrajnejši smo prijeten dan zaključili v restavraciji Macesen v Sorici.
Res škoda, da se je kljub ugodni smučarski karti in odlični organizaciji tekmovanja udeležilo tako malo število članov in prijateljev kluba.
Stojan Vodopivec

<<< nazaj

Rezultati...>>>

                            Osveženo: 23.03.2013