<<< nazaj                   Regata samostojnosti in enotnosti - 26.12.2015            Domov...

Regata Samostojnosti in enotnosti na Zbiljskem jezeru.
 
V soboto smo zopet malo jadrali na jadrnicah Mini 12. Tokrat smo bili na Zbiljskem jezeru, kjer je JK Neptun prav na hitro organiziral regato. Kako je potekala regata in kakšni so bili rezultati, boste prebrali na spodnji povezavi. Jaz bom samo še napisal par stvari, ki se malo bolj tičejo našega kluba.
 
Staš, kot veliki mentor za Mini 12, nas je po telefonu zbobnal skupaj, vsaj toliko, da so Neptunovci lahko potem organizirali regato. Po uradni objavi dodatnih prijav ni bilo in na koncu je bilo osem tekmovalcev. Zaradi slabega vetra se je izkazalo to število optimalno. Že tako smo bili na vodi do teme. 
 
Moram pa poudariti, da smo člani JK LOKA TIMINGAres veliki ljubitelji jadranja, kajti na Zbilje je prišlo veliko naših članov, ki so nas cel dan glasno vzpodbujali. Ustvarili so prijetno tekmovalno vzdušje, tako da je postala  regata zanimiva tudi za ostale obiskovalce jezera.
 
Pohvalimo se lahko tudi z uvrstitvami naših članov, ki postajajo že kar stalnica na regatah Mini 12. Staš, kod vedno prvi, za njim pa se malo menjamo, ampak tudi vedno dobro uvrščamo ostali člani.
 
 
 
Ne smemo pozabiti na organizatorje. JK Neptun so prijetna družba zanesenjakov, ki so se lepo potrudili in nam pripravili lep jadralski dogodek.  Mislim, da smo spoznali nove somišljenike in prijatelje.
                                                                                                               
Janez

 

Povezava za ogled poročila o regati: >>>
 
                                                                  

<<< nazaj                                                                                                                                                                        Osveženo: 31.12.2015